6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Açık Öğretimi 1 yılda bitirme imkanı

Balıkesir’in Edremit ilçesin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeynel Yetim, Açık Öğretim Okulu’nu bir yılda bitirme imkanı tanındığını belirtti.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zeynel Yetim, “Ortaokulu yarıda bırakmış, ilkokuldan sonra okumamış, ilköğretim okullarının 6, 7, 8. ci sınıflarından ayrılmış ya da II. kademe okuma yazma sertifikasına sahip olan tüm vatandaşlarımız bir yılda Açık İlköğretim Okulunu (ortaokulu) tamamlayabilirler” dedi.

Bu durumda olan eğitimini bu şekilde yarıda bırakmış olan tüm vatandaşlarımız,diploma yada öğrenim belgelerinin aslı, bir adet fotoğraf, varsa kalfalık yada ustalık belgesi ile Halk Eğitimi Merkezimizi’nin Karagözoğlu İlköğretim Okulu girişinde bulunan Açık Öğretim Bürosu'na müracaat ederek kayıt yaptırabilirler” şeklinde konuştu.

Ders kitaplarının da ücretsiz olarak verildiğini söyleyen Yetim, “Sınavlarda Edremit’te yapılacak. Kayıtlar ise 10 Temmuz 2009’da sona erecek. Daha Fazla bilgi almak isteyenler, bizzat gelerek, 3731245 nolu telefonu arayarak yada 'http://halkegitim.edremit-meb.gov.tr' web sitesini ziyaret edebilirler” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 17:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?