3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Acilde bakılmayan hastadan tepki

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kazdağı Devlet Hastanesi acil servisinde kendisine bakılmadığını ileri süren genç hastane önünde fenalık geçirdi. 

Sabaha karşı 06:00 sıralarında yakınları tarafından Kazdağı Devlet Hastanesi'ne götürülen SSK'lı 28 yaşındaki Mehmet Mersin isimli hasta, acil servis yetkililerinin kendisini dahiliye polikliniğinden sıra almaya yönlendirdiğini belirtti. Tansiyonun dahi ölçülmediğini bildiren genç ve yakınları, "Orası acil. Sabaha karşı geldik. Acil olmasa biz dahiliyeye gideceğimizi zaten biliyoruz. Yoksa sabah sabah niye kalkıp hastaneye gelelim. O zaman acilin ne önemi var? Madem orada doktor ve hemşire durmasın. Başı dönen, midesi bulunan, ayakta duramayan hastaya bakılmaması büyük ilgisizlik. Hiç olmazsa hastanın tansiyonu ölçülür biraz ilgi gösterilir. Bakamıyoruz diyerek sevk edilir. Bu hastane acildeki ilgisizliği duymuştuk. Ancak şimdi biz de tanık olduk." dedi. 

Hastanın ardından Edremit Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü ve burada sıcak ve güleryüzle tüm tahlillerinin yapıldığı ve ilaçlarını kullanmaya başladığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 16:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?