6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Adaylar köy kahvelerinde

CHP Balıkesir İl Genel Meclis üyesi adayları Namık Havutça, İsmet Koçyiğit ve Ahmet Göçmez, seçim çalışmaları kapsamında Bandırma'nın Şirinçavuş ve İl Genel 1. sıra adayı Namık Havutça'nın köyü olan Misakça Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Misakça Köyü'nde coşkuyla karşılanan il genel adayları burada yaptıkları konuşmalarda köylülerden destek istediler. Kahvehanede konuşan İsmet Koçyiğit, "Bugün buraya sizin köyünüzün insanını Namık ağabeyi getirdik. Namık Havutça'yı size anlatmama gerek yok. Misakça köyünden çıkmış adam gibi bir adam. Namık ağabeyye vereceğiniz destekle Balıkesir'de sizin hakkınızı en iyi şekilde savunacaktır. Balıkesir'de önce adama soruyorlar 'Sen kendi köyünden ne kadar destek aldın' diye. Eğer seçilmiş bir insan kendi köyünden oyların tamamını alamazsa boynu eğik kalıyor. Ben seçim sonrasında Misakça Köyü'nün tamamının Namık Havutça ve CHP'de birleşeceğine inancım tamdır" dedi.

Namık Havutça ise, "Ben sizin aranızdan çıkmış Bandırma'da öğretmenlik yapmış halen de avukatlık yapan birisiyim. İsmet Koçyiğit kardeşim başta olmak üzere partim il genel meclisinde görev yapmamı istedi. Bana Koçyiğit 'Ağabey il genelde bir avukata ihtiyacımız var. Gel bizimle birlikte köylü arkadaşlarımızın haklarını savunalım' dedi. Bende il genele aday oldum. Ben sizlere burada hükümeti anlatacak değilim. Ben sizlerden sizlerin kardeşi köylüsü olarak destek istiyorum. Benim boynumu yere eğdirmeyeceğinize inanıyorum. 29 Mart yerel seçiminde benim burada hak ettiğim oyu alacağımdan şüphem yok" dedi. Konuşmaların ardından köylüler il genel meclis üyesi adaylarını alkışlayarak seçimlerde destek olacaklarını sözünü verdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 17:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?