5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

ADD’den ‘terör’ tepkisi

ADD’DEN ‘TERÖR’ TEPKİSİ

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 19 Haziran'da Hakkari'de hain terör örgütü tarafından şehit edilen 11 Mehmetçiğin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ayvalık Şubesi’nden yazılı bir açıklama yapıldı.

Terör nedeniyle yüreklerin yandığına dikkat çeken Ayvalık ADD Şube Başkanı Ali Tüylek imzalı açıklamada, “Anadolu'nun güney ve doğusunda, 30 yılı aşkın süredir, bir terör belası yaşanıyor. Bu bölücü terörü planlayanlar belli. Besleyenler belli. Yapanlar belli. Ama ne yazık ki, anaların gözyaşları bir türlü dinmiyor. 19 Haziran Cumartesi günü Hakkari'de 11 taze fidanımız bir tabura 250 kişiyle saldıracak kadar gözü dönmüş terör örgütü tarafından şehit edildi. Yurdumuzun pek çok yerinde ‘Babalar Günü’ 11 babaya zehir oldu. Onlarla birlikte hepimiz aynı acıyı kalbimize gömdük” denildi.

 “YETKİLİLER RADİKAL ÇÖZÜMLER ÜRETMELİ”

Açıklama şöyle devam etti; “Bu olay nedeniyle atılacak hamasi nutuklar anlam taşımıyor. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Acımız, sloganlarla hafifleyecek boyutta değil. Yetkililerimiz, radikal çözümler üretmeli ve uygulamalıdır. ‘Açılım’ adıyla teröristi yüreklendirenler utanmalı. Terörün organizasyonunda yer alan ülkelerden alınan istihbarat paylaşımının ne derece güvenilir olduğu da anlaşıldı. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Şehit yakınlarının ve tüm ulusumuzun başı sağ olsun.”

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 14:29:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 14:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?