5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Ağca kahraman değil bir katil!

MHP MİLLETVEKİLİ AHMET DURAN BULUT HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, hükümeti Amerika'nın direktiflerini yerine getiren politikalar izlemekle suçladı. 2010 yılının seçim yılı olacağını ileri süren milletvekili Bulut, "Bu kötü gidişe dur demenin adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir" dedi.

 

 

"AĞCA KAHRAMAN DEĞİL, BİR KATİL"

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, cezaevinden tahliye olan Mehmet Ali Ağca'nın medya tarafından böylesine gündemde tutulmasının anlamsız ve gerçek gündemden uzak vatandaşı yanıltan bir tavır olduğunu belirterek medyaya tepki gösterdi. Bulut, "Sanki içeriden çok önemli bir kahraman çıkmış gibi medya grupları gündemi değiştiriyor. Ağca bir kahraman değil, bir katil. Bazı maaşlı programcılar kanal kanal gezerek gündemi değiştirip bilerek insanların kafalarını karıştırıyorlar" diyerek tepki gösterdi. AK Parti iktidarının hükümeti sıfır terörle aldığını söyleyen Ahmet Duran Bulut, 7 yıl önce sanayileşmenin yaşandığı Türkiye'de 222 milyar dolar borç ile devredilen ülkenin bugünkü toplam borcunun 498 milyar dolar olduğunu, ancak ortada herhangi bir yatırım ve istihdamın görülmediğini kaydetti. Yabancılarla işbirliği içerisinde olunduğunu iddia eden Bulut, hükümeti Türk insanına değer vermemekle itham etti. Milletvekili Bulut, "PKK'yı, dağdan inmeleri törenle karşılayıp onlara hayat verirken TEKEL işçilerini görmeyen iktidarın yaptıklarını görmemek mümkün değil. Türkiye kötü günler geçiriyor" dedi.

"TÜRKLÜK BİR İNANÇ VE KÜLTÜR BİRLİĞİDİR"

Türk Milletinin titreyip kendini gelmesinin gerektiğini söyleyen Ahmet Duran Bulut, "Havran belediye başkanını içeriye atan adalet Diyarbakır'daki bölücü açıklamalara ve hakaretlere rağmen aynı şeyi yapmıyor. Devletin televizyon kanallarında Kürtçe yayın yaptırılarak Türk kimliği unutturulmaya çalışılıyor. Türklük bir kana verilen isim değildir. Türklük bir inanç ve kültür birliğidir. Bu ülkede kimsenin etnik kimliği tartışılmaz. Kürtler de bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır, herkes gibi. Ama, kalkıp Türkiye yerine Kürdiye, Türkçe yerine Kürtçe deyip, Atatürk'ün posterinin yerine terörist başı Apo'nun posterini koymaya kalkarsanız olmaz. Bu açılım anlayışına yuh diyoruz. Türkiye adeta bir aysberg gibidir. Bugün ihanet ve alçaklık edenler bunların hesabını verecekler. Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatı ülkemizin gözbebekleridir. Onların üzerinden ellerinizi çekin, camilerden elinizi çekin. Diyanet teşkilatında adam bırakmadılar. 6 bin imam Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev aldı. Bilerek devletin çivisini çıkarıyorlar" dedi.

"ÇARE MHP"

Milletvekili Ahmet Duran Bulut, tüm bu olumsuzluklara karşın kötü gidişin tek çaresinin MHP olduğunu söyledi. Bulut, "Biz varız, biz varken bu ülkeyi ne bölebilirler ne de kavgaya götürebilirler. Bu bir Kuvva davetidir. Herkesi partimize davet ediyoruz. Herkesi büyük Türkiye ülküsüne davet ediyoruz. Hükümet yeni borçlanmalarla bir seçim havasına girdi. Açıklanan anketlerde MHP'nin oy oranı yüzde 24 olarak ifade ediliyor. Şu anda oy oranımız yüzde 30'dan aşağı çıkmayacaktır. Hedefimiz tek başına iktidar olmaktır. MHP önümüzdeki iktidarın sahibidir. Bedel ödeme sırası AKP'dedir" dedi.

Milletvekili Ahmet Durun Bulut'un partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında MHP İl Başkanı Mehmet Duran ve Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ile yöneticiler ve partililer de hazır bulundular. Basın toplantısını izleyen gazetecilere teşekkür eden Ahmet Duran Bulut, ulusal medya organlarının kendi demeç ve beyanatlarına değer vermediğinden yakınıp yerel gazetelere, "İyiki sizler varsınız yoksa sesimizi hiç duyuramayacağız" diye konuştu.

MHP MİLLETVEKİLİ AHMET DURAN BULUT HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 19:30:04
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 23:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?