7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

AK Parti Zeytinli adayını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde belediye başkan adayını kamuoyuna açıkladı.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ufuk Dolgun, Edremit Belediye Başkanı ve adayı Yunus Bozbey, İl Genel Meclis Üyesi adayı İsmail Doğdu ve diğer partililerin de katıldığı açıklamada, "Adayımız Efraim Altay'dır. Hayırlı uğurlu olsun. Zeytinli de birlik ve beraberlik için devlet yatırımlarını bir bir hayata geçirmek, belediye olarak şu ana kadar yapılamayanları yapmak ve Zeytinli'yi hak ettiği şekilde turizme kazandırmak için kıymetli dostumuz, yol arkadaşımız halkın içinde biri Efraim Altay'la yol alacağız" dedi.

Açıklamanın ardından kendini tanıtarak kısa bir konuşma yapan Jeoloji Mühendisi Efraim Altay, "Yerli ve yabancı firmalarda mühendislik yaptım. Çalıştığım dönemlerde başarılı projelere imza attım. Zeytinli beldesine yerleştiğim günden bu zamana kadar inşaat ve inşaat malzemeleri ticareti ile uğraşıyorum. Bu zaman zarfında, gerek siyasi, gerekse belde esnafı olarak sürekli belde meselelerine ilgi gösterdim. Şimdi nasip olursa yapılamayanları yapmak ve beldemizi geleceğe taşımak için AK Parti'den belediye başkanlığına adayım. Zaman çalışma ve üretme zamanıdır. Hizmet için varız. Aynı kanaatte olan tüm belde halkının desteğini gücünü almaya ve onlarla beraber Zeytinli'yi Zeytinli yapmaya çalışacağız" dedi.

Edremit Belediye Başkanı ve başkan adayı Yunus Bozbey ise, "Efraim arkadaşımız, inanıyorum ki, birlik ve beraberlik içinde, huzur ve refahın güzelleştirdiği hizmetlerin arka arkaya güç vereceği bir Zeytinli için canla başla, tıpkı diğer AK Partili belediyeler gibi çok çalışacaktır. Sürekli halkın yanında halkına inebilen halktan biri Zeytinli'yi kendine görev edinmiş bir samimiyetle hizmet vereceğine sonuna kadar inanıyorum. Yolu açık olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?