5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

AK Parti'de bayram sevinci

AK PARTİ'DE BAYRAM SEVİNCİ

AK Parti Balıkesir teşkilatında bayram heyecanı yaşandı. Yeni il başkanı Mahmut Poyrazlı'nın ilk ev sahipliği yaptığı partideki bayramlaşmaya AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir milletvekili Edip Uğur, milletvekilleri Ayşe Akbaş ve İsmail Özgün, İGM başkanı Mehmet Akif Okur, il ve merkez ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti, tüm kadrolarıyla bayramlardaki ziyaret geleneğini de sürdürdü. AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve ekibi bayramın birinci günü belediyedeki resmi bayramlaşmanın ardından milletvekillerinin de katılımıyla teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı. Kurban Bayramı münasebetiyle ilçeler de ziyaret edildi. AK kadrolar tek tek tüm ilçeleri dolaşıp partililerin ve vatandaşların bayramını kutladı, esnaf ve kahvehane ziyaretlerine bulundular. Genel başkan yardımcısı ve Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, Milletvekili Cemal Öztaylan ve teşkilat mensupları ile Susurluk, Manyas, Gönen, Erdek, Bandırma, Kepssut, Dursuınbey, Bigadiç ve Edremit ilçelerini ziyaret ederken, milletvekilleri Ayşe Akbaş ve İsmail Özgün ise Gömeç, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Havran, Sındırgı, Bigadiç ve Savaştepe ilçelerini ziyaret ettiler. Milletvekili A.Osman Sali'nin ise yurtdışında olması nedeniyle bayramlaşma ziyaretlerinde yer alamadığı belirtildi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ise bayram günü hastalık telaşı yaşadı. Poyrazlı, 5 yaşındaki çocuğu yüksek ateş tanısıyla hastaneye kaldırılınca ilçe ziyaretlerine katılamazken tüm ilçe başkanlarını telefonla arayıp bayramlarını kutladı.

YÖNETİM KURULU BAYRAMDAN SONRA

Bu arada, AK Parti İl Başkanlığındaki bayramlaşma sırasında il başkanı Mahmut Poyrazlı yeni yönetim kurulundan bazı isimleri takdim ederek partililere tanıttı. Milletvekillerine de ilçe ziyaretlerinde bu yönetim kurulunda yer alan Fahri Konuk, İsmail Aygül, Abdullah Erkahraman, Osman Tekneci, Abdulgafur İnan isimli üyeler eşlik etti. Avukat Mahmut Poyrazlı'nın başkanlığındaki AK Parti Balıkesir Teşkilatındaki yeni il yönetiminin (50 asil ve 50 yedek olmak üzere toplam 100 kişi) bayramdan sonraki hafta içinde düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

AK PARTİ'DE BAYRAM SEVİNCİ
AK PARTİ'DE BAYRAM SEVİNCİ
AK PARTİ'DE BAYRAM SEVİNCİ
AK PARTİ'DE BAYRAM SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 18:55:01
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 20:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?