5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

AK Parti'den Bursaspor jesti

AK PARTİ'DEN BURSASPOR JESTİ

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un başarısının yankıları devam ediyor.

AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik'e Bursaspor forması giydirdi.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatının bir süre önce düzenlediği toplantıya genel başkan yardımcısı olan Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur ile milletvekili İsmail Özgün de katıldı. Olağan yönetim kurulu toplantısında ilginç bir sürpriz yaşandı. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan genel başkan yardımcısı A. Edip Uğur yine koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu bildiği il başkanı Adil Çelik'e Bursaspor forması hediye etti.

Edip Uğur, Fenerbahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırarak Bursaspor'a kaptırmasından dolayı koyu Fenerbahçeli olan Çelik'e Bursaspor forması hediye ederken, milletvekili İsmail Özgün'e de Bursaspor atkısı hediye etti. Bu sürpriz karşısında şaşıran Adil Çelik toplantıdaki tüm partililerin önünde genel başkan yardımcısının verdiği formayı üzerine giydi. Adil Çelik, Fenerbahçe'nin gönlünde yine şampiyon olduğunu söylerken Bursaspor'u centilmence tebrik ettiğini söyledi.

Adil Çelik ve İsmail Özgün'ün ellerini kaldırıp poz veren Edip Uğur bu anı fotoğraf çekilerek ölümsüzleştirdi. Galatasaraylı olan genel başkan yardımcısı Uğur'un büyük bir mutluluk yaşadığı gözlenen toplantıdaki partililer Bursaspor jestini alkışladılar. İl başkanı Çelik, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu hatırlatarak Fenerbahçeli olmanın her zaman bir ayrıcalık olduğunu belirtirken, Edip Uğur'a bu sürprizinden dolayı da teşekkür etti. AK Parti'deki forma esprisi esprilere yol açtı.

AK PARTİ'DEN BURSASPOR JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 11:08:01
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 16:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?