3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Ak Partili başkanlar toplandı

Parti Balıkesir Teşkilatı'ndaki il, merkez ilçe ve diğer tüm ilçelerin katıldığı, "başkanlar" toplantısı yapıldı.


Otel Basri'de gerçekleşen toplantının, AK Parti'nin aylık olağan olarak düzenlediği ilçe başkanları toplantısı olduğu bildirildi. Toplantıda gündemdeki konuları değerlendirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini, tüm ilçe başkanlarının ilk günkü heyecanlarını aynen taşıdıklarını, yerel seçimler öncesi gerçekleştirilecek olan ilçe kongrelerinin bu heyecanı daha da artırdığını kaydetti.

Çelik, toplantıda kongre takvimini de belirlemeye çalıştıklarını, il başkanlığı dışındaki tüm kongrelerin yerel seçimlerden önce tamamlanacağını söyledi. Adil Çelik, 5-25 Temmuz tarihlerinde belde kongrelerinin, 22 Ağustos-3 Kasım tarihleri arasında ise ilçe kongrelerinin yapılması ile 3. olağan kongre sürecinin (İl başkanlığı hariç) tamamlanmış olacağını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, e-teşkilat sisteminin geliştirildiğini ve bundan sonra teşkilatlar arası iletişimde ve bilgi paylaşımında e-teşkilat üzerinden çalışılacağını, toplantıda ilçe başkanlarına bununla ilgili olarak bilgilendirmede bulunduklarını söyledi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı'nın da hazır bulunduğu toplantıya, yürütme kurulu üyeleri de eksiksiz katıldı.


Bu arada, AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları da, aynı salonda ilçe gençlik kolları başkanları ile bir araya geldi. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ragıp Başlı, gençlerle aktif olarak ne gibi faaliyetler yapabileceklerini konuştuklarını söyledi. Başlı, "Ak gençliğin olduğu her yer aydınlanacaktır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 21:02:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?