6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Akbayram konseri iptal

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenecek olan Edip Akbayram konseri, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bulunduğu helikopterin düşmesi sebebiyle iptal edildi.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda Perşembe akşamı Kanuza Elektronik A.Ş. sponsorluğunda düzenlenmesi planlanan Edip Akbayram halk konserinin, helikopter kazası sebebiyle iptal edildiği açıklandı.

Edip Akbayram'ın organizatörü Metin Şenalioğlu ile birlikte konserin iptaliyle ilgili basın toplantısı düzenleyen Kanuza Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akyazar, "Helikopter kazasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin durumu belirsizliğini koruyor. Böyle bir durumda endişe ve üzüntü içindeyken bir akşam eğlencesinin uygun olmadığını düşündük. Bu sebeple konseri ilerideki bir tarihe erteledik. Yeni tarih önümüzdeki günlerde açıklanacak. Kazada kaybolanların yakınlarına sabır ve geçmiş olsun diliyoruz" dedi.

Konserin iptal edilmesinin ardından meydana kurulan sahne, ses ve ışık sistemleri de görevliler tarafından söküldü. Konser için Bandırma'ya gelen ünlü sanatçi Edip Akbayram ise Odaman Otel'de bir süre dinlendikten sonra konserin iptal edilmesi sebebiyle Bandırma'dan ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?