2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Akçay EMİTT Fuarı’na hazırlanıyor

AKÇAY BELEDİYESİ, EMİTT FUARI’NA HAZIRLANIYIOR

Sevgi ve Su Beldesi sloganı ile son yıllarda tanıtım atağına geçen Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi 10-13 Şubat tarihlerinde düzenlenecek 15. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) bu kez kendi standı ile yer alacak.

Akçay Beldesi’nde kendi belediyesine kavuştuktan sonra başlatılan tanıtım atağı bu yıl 15.’sİ gerçekleştirilecek olan EMİTT devam edecek. Önceki yıllarda Balıkesir Valiliği standında yer alan Akçay Belediyesi bu yıl kendi standı ile fuarda yer alacak. Fuar öncesi hazırlıklarını sürdüren Akçay Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım ürünleri fuarda dağıtılacak.

Turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere tüm konuklara Sevgi ve Su Beldesi’nin tanıtımı yapılacak. Akçay Belediyesi’nin standında yer alacak olan Akçay Turizm İşletmecileri Derneği (AKTİD), tarafından da Beldede ki tesis ve işletmeler ile tanıtıcı bilgiler verilecek. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, konu ile ilgili olarak, yüzlerce firma ve belediyenin yer aldığı EMİTT Fuarı’nda önceki yıllarda Akçay’ın büyük bir ilgi ile karşılandığını belirterek, “Sevgi ve Su Beldesi Akçay’ımızın eski haklı ününe kavuşabilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Geçen yıllarda Valilik çatısı altında katıldığımız EMİTT Fuarı’nda bu yıl kendi standımızda beldemizi tanıtacağız. Akçay’ımızın turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi için önceki yıllarda olduğu gibi yurt içi ve yurtdışı fuarlarda tanıtım faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.

AKÇAY BELEDİYESİ, EMİTT FUARI’NA HAZIRLANIYIOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 16:58:04
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 18:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?