3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP aday adayı Durmuş iddialı

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞENOL DURMUŞ İDDİALI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şenol Durmuş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Balıkesir teşkilatında tüm milletvekili aday adaylarının katılacağı temayül yoklaması 20 Mart pazar günü yapılacak.

Partili delegeler toplam 68 aday adayının içinde milletvekili olmasını istedikleri isimler için gizli oy kullanacaklar. Oylama sonuçları açık tasnif ile açıklanacak. Bunun neticesinde parti tabanında 8 milletvekilliği kontenjanında milletvekili olarak görmek istedikleri isimler en fazla oy alandan en düşüğüne sıralanacak. AK Parti'nin Balıkesir'deki kuruluşundan itibaren aktif siyaset içinde bulunan Şenol Durmuş, parti tabanının kendisine gösterdiği teveccüh ile liste başını zorluyor. Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında da 68 aday adayı içinde en iddialı olanların başında gelen Şenol Durmuş, "Ben partililerimize, delegelerimize, teşkilatımıza güveniyorum. Her şeye rağmen durmaksızın çalışıyoruz. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarı diliyorum. Önemli olan AK Parti'nin başarısıdır" dedi.

20 YILLIK AKTİF SİYASET

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şenol Durmuş, 20 yıldır yaptığı aktif siyasi yaşamında teşkilatçılığın her kademesinde bulunduğunu ve başarıyla görev yaptığını söyledi. 2003-2004 yılında AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekilliği yapan Şenol Durmuş, "İl başkan vekilliği sırasında göstermiş olduğum performans ve uyum, 5 yıllık İl Genel Meclisi üyeliğim esnasında yaptığım Grup Başkan Vekilliğinde Teşkilatlar ve İl Genel Meclisi Üyeleri arasında sağlamış olduğumuz birlik ve beraberlik ruhu, bütün Balıkesir sathına yayılan takdire şayan hizmetlerimiz, 2009 il kongremizde her şeye rağmen göstermiş olduğumuz performansla halkımız ve teşkilatlarımız nezdinde gördüğümüz sevgi ve itibar nasıl bir milletvekili olacağımızın göstergesidir. Balıkesir'in 19 ilçesi, 964 köyünde, Dursunbey'in dağlarından Marmara Adası'na Sındırgı yaylalarından Ayvalık sahillerine ayak basmadığımız ve hizmet götürmediğimiz yer kalmamıştır. Desteğinizle durmak yok yola devam" diye konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şenol Durmuş, pazar günü yapılacak temayül seçimlerinde delegelerin desteğine güvendiğini kaydetti.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞENOL DURMUŞ İDDİALI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞENOL DURMUŞ İDDİALI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞENOL DURMUŞ İDDİALI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 17:41:00
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 15:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?