6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

AKP Edremit'ten seçim startı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Balıkesir'in Edremit ilçesinde coşkulu bir tören ile seçim startını verdi.

Leman Akpınar Bulvarı'ndaki seçim bürosu önünde sabah saatlerinden itibaren halka lokma dağıtıldı. Kalabalık sebebiyle seçim bürosunun önündeki caddede zaman zaman trafik aksadı.

İlçedeki diğer siyasi parti yetkilileri ile belediye başkan adaylarının da katılarak tebriklerini sunduğu açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ufuk Dolgun, AK Parti Edremit Belediye Meclis üyesi adayları ile yaklaşık 500 partili ile vatandaş katıldı.

Belediye Başkan adayı Yunus Bozbey, yine Edremit'in kazanacağını söyleyerek, "Edremit ilçemiz 5 yılda büyük hizmetler gördü. Edremit'in yatırımları ortadadır. Yeni projelerimiz ile yeniden bu göreve talibiz. Durmak yok, yola devam" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur ise, "AK Parti tek başına güçlü bir biçimde iktidar oldu. İnşallah yeniden milletimizin desteği ile iktidara gelecektir. Edremit'te AK Parti ile halk 2004 seçimlerinde tanıştı.

AK Parti'nin kuruluşu bir dayanışmaya dayanıyor. Genel başkanımız 4 yıl İstanbul'da Belediye Başkanlığı yaptı ve İstanbul sorunları çözülen bir yer haline geldi. 70 milyonun gönlünde Recep Tayyip Erdoğan taht kurdu. AK Parti gücünü milletten alıyor. Biz AK Parti olarak merkez partisiyiz. Rahmetli Özal gibi bizler de halka hizmet hakkı hizmet dedik. Millet eksenli bir siyasetimiz var. Devlet millet için var, millet devlet için değil. Seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabi söylenecek çok söz var. İl Genel Meclisi üyelerimiz de çok büyük hizmetler götürdü. Bizler onlara da yetkiler verdik. Eskiden İl Genel Meclis üyeleri el kaldırır indirirdi. Ama bakın, son yıllarda neler yapıldı ve neler yapılmaktadır. Şimdiden başarılar diliyoruz. Her şey bu millet için, bayrak, devlet ve tek vatan için" diye konuştu.

Açış kurdelesini AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ve Yunus Bozbey ile birlikte kesen milletvekilleri, daha sonra ikramları kabul etti ve seçim bürosunu gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 18:52:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fazıl yiğit IP: 78.176.39.xxx Tarih : 14.03.2009 18:28:38

43 yaşında engelli vatandaşım emekliyim,zambak sokak kızılkeçili köyüde ikamet etmekteyim sizlerle seçim calışmalarının içinde bulunmak istiyorum.