5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

AKP Gömeç İlçe Teşkilatı istifa etti

AK PARTİ GÖMEÇ İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 3 yıldır görev başında olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Yönetimi istifa etti.

Taleplerine cevap alamadıkları için istifa ettiklerini belirten ilçe başkanı Kasım Çelik, il teşkilatı ile Balıkesir milletvekillerinin, taleplerine duyarsız kaldıklarını söyledi. Gömeç ilçesinde 3 yıldan beri AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten 38 yaşındaki Kasım Çelik, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa dilekçesini geçtiğimiz Ağustos ayında verdiğini belirten Çelik, istifasının kabul edildiğini bildirdi.

Kendisi ile birlikte 14 kişilik yönetim kurulunun da istifa ettiğini açıklayan Kasım Çelik, “Biz 3 yıldan beri ilçemizde güzel işler yapmaya gayret gösterdik. Ancak il teşkilatı ile Balıkesir milletvekillerimiz taleplerimize duyarsız kalmışlardır. Bu rahatsızlığımıza da dile getirerek ağustos ayında verdiğim istifa dilekçesi şimdi kabul edildi. Vatandaşımızın bizden beklentileri var. Bunları yerine getirmek için il teşkilatı ile milletvekillerimizin yeterli desteklerini görmedik. 3 yıl içinde iyi işler yaptık. Ancak destek görebilseydik daha çok şeyler yapabilirdik. Milletvekillerimiz duyarsız. Arkasında iktidarın gücü olmadan ilçe başkanlığı yapmanın anlamı yok. Bunun için istifa ettim. Biz yine AK Partiliyiz. Sayın Başbakanımız’a olan desteğimiz artarak devam edecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 11:59:00
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 12:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?