3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP İlçe kongreleri devam ediyor

AK Parti Balıkesir teşkilatı ilçe kongrelerine Ayvalık ile devam etti. Melih Yazıcı Ak Parti Ayvalık ilçe başkanlığına seçildi. 

Ayvalık Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kongrede divan heyeti Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Ak Parti İl Başkanı Adil Çelik, İl Başkan Yardımcısı Hasan Şafak, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve Ayvalık Kadın Kolları üyesi Nedime Özel'den oluştu. Kongreye Ak Parti Balıkesir milletvekilleri A. Edip Uğur, Cemal Öztaylan, İsmail Özgün, Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı M. Akif Okur, Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, Altınova Belediye Başkanı Mehmet Ali Akçal'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Eski ilçe başkanı Osman Yazıcı, kongrede İGM üyesi Melih Çakırca'nın listesinde yer alarak destek verdi. Kongrede konuşma yapan İl Başkanı Adil Çelik, Yazıcı'ya ve yönetimine vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çelik, "AK Parti'nin diğerlerinden farkı bu derken, AK Partili olmak böyle bir şey. AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. Nöbeti devreder gibi başkanlıktan çekilip, yeni adaya destek verebilen bir anlayışa sahipsek bu bizim anlayışımızdır, birbirimize ve teşkilatımıza sahip çıkışımızdır, teşkilatımızın bir ve beraberliğinin ve gücünün göstergesidir. Bu güç, bu sağlam duruş ve bu dipdiri teşkilatımızın yerel seçimlerde ki elde edeceği başarıların müjdecisidir. Yerel seçimler inşallah bizim bayramımız olacaktır" ifadelerini de kullandı. 

Balıkesir Milletvillerinin de birer selamlama konuşması yaptığı kongrede mevcut 183 oyun 129'unu alan İGM üyesi Melih Çakırca ilçe başkanlığına seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 13:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?