3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti Siyaset Akademisi'nin Balıkesir'deki eğitimleri devam ediyor. Akademinin ikinci haftasında Doç. Dr. Birol Akgün ve Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan ders verdiler. 

Otel Basri'de düzenlenen Siyaset Akademisi'nin ikinci bölümü yapıldı. Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birol Akgün, ilk bölümde, "Yerel Yönetimler ve Türkiye'de Belediyeciliğin Tarihi" konusunda bilgiler verdi. Öğleden sonra gerçekleşen ikinci bölümde ise, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Deneyim Paylaşımı" başlıklı derste tecrübe ve bilgilerini aktardı. Slayt gösterimi eşliğinde icraatlarını da gösteren Misbah Demircan, belediyecilik hizmetleriyle kazandığı tecrübelerini de anlattı. 

Akademiye katılan AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, derslerin başarıyla uygulandığını, bunu kursiyerlerin verdiği olumlu tepkilerden tespit ettiklerini belirterek, eğitimcilere teşekkür etti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın AK Parti hakkında açtığı kapatma davasında hakkında siyaset yasağı istenen 71 isim içinde yer alan Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, bu konuda herhangi bir yorum ve açıklama yapmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 12:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?