6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

AKP'den geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, partisinin Balıkesir teşkilatı ile birlikte BBP Balıkesir Teşkilatını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur ile birlikte AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, Merkez İlçe Başkanı Dinçer Orkan ile Balıkesir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Sabri Uğur, BBP Balıkesir İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. AK Parti heyeti, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ulu, BBP İl Başkanı Levent Uysal, BBP Belediye Başkan Adayı Bülent Sağlam ve BBP İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Eren ile umut içinde bekleyen tüm BBP camiasına geçmiş olsun deyip aynı üzüntü ve endişeyi taşıdıklarını ifade ettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "Türkiye'nin önemli bir ismi olan BBP Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'unun ve beraberindekilerin yaşadığı bu kaza hepimizi derinden üzmüştür. Ancak, Allah'tan ümit kesilmez. Tek temennimiz hayatta olmalarıdır. Dualarımız onlarladır. Devletimizin tüm imkanları seferber edilmek suretiyle arama faaliyetleri sürmektedir" dedi.

"MUCİZE BEKLİYORUZ"
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ulu, AK Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir devlet olduğunu vurgulayan Ahmet Ulu, genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin kurtulmalarının mucizeye kaldığını ve bunu beklediklerini söyledi. Ulu, "Devletimiz büyük bir devlettir. Mutlaka gereklerini yerine getirdiğine inanıyoruz. Bizi çok üzen bu kazada sizi ve bizi bir araya getiren onun büyüklüğüdür, Muhsin Yazıcıoğlu'dur. Ümit ediyoruz ki, bekleyişlerimiz mucize ile son bulsun. Fakat, acı bir haber bizlere ulaşırsa bilinsin ki, o büyük lider, o büyük mücadeleci şehittir. Buna da şahitlik ederim. Şahadetine inanırım. Diğer yandan da sanki bir müjdeli haberle aramıza dönecekmiş gibi geliyor. O tevazu sahibi mükemmel bir insandır. İnşallah bizleri yalnız bırakmaz" dedi.

MUHSİN BAŞKANIN, "ÜŞÜYORUM" ŞİİRİ
BBP İl Başkanı Levent Uysal ise "Bizi bu acı günümüzde yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyorum. Dualarınızı bekliyoruz. Bizleri dualarınızla da yalnız bırakmazsanız inşallah liderimiz ve yanında eşlik edenler kurtulur" dedi. Ziyaret sırasında Alperen'lerden biri, içinde BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun o manidar şiirinin bulunduğu kitabı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'a hediye etti. BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun, şiirinde duygularını, "Durun kapanmayın pencerelerim, güneşimi kapatmayın. Beton çok soğuk, üşüyorum" dizeleriyle belirterek sanki bugünü işaret ettiği ifade edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 09:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?