7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

AKP'li aday basınla tanıştı

Ak Parti Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan, Bandırma ve Erdek'te görev yapan basın mensuplarıyla tanışma yemeği düzenledi.

Erdek'te bir restoranda düzenlenen yemeğe Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Necati Elmas'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile yerel gazeteler ve ajans muhabirleri katıldı. Erdek için 65 sayfalık proje hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan, "Ben Erdek'te yapılan hizmetlere hizmet katmak için aday oldum ve görev aldım. Benim polemik yapacak, dedikodu üretecek, insanları birbirine düşürecek zamanımda yok, böyle bir ahlak anlayışımda yok. Kabın içinde ne varsa dışına da o taşar. Ben sevgi, saygı ve hoşgörü içinde tüm hemşerilerimi kucaklıyorum. Hazreti Ali'nin şu sözünü destur edinirim 'Öfke düşmandır, onu kendime musallat etme. Çünkü öfkeyle beraber akılda uçup gider'. Erdek'in aklıselim insanları, Erdek'in geleceğini gören ve düşünen her hemşerimin yerel seçimlerde oyunu bilinçli, kentimize en yararlı olacak şekilde kullanacağından hiçbir şüphem yok, biliyorum. Erdek'in geleceğini inşa etmek, hemşerilerimi mutlu etmek üzere yola çıktım. Onun için yapacak çok işimiz var, gerçekten çok işimiz var ve yola devam ediyorum, amacımız Erdek'i yeniden inşa etmektir" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan, ilçeye doğalgaz getirmek, kültürel aktiviteler düzenlemek, ilçeye arıtma tesisi kurmak, gençlik merkezi ve kütüphane yapmak, sokak hayvanları sorunun çözmek, ilçeye küçük sanayi sitesi kurmak, üniversite ile işbirliği içinde olmak ve Erdek'e çevre yolu yapmak gibi çalışmaların planlandığını da sözlerine ekledi. Belediye Başkan Adayı Aysan, yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 17:59:07
Güncelleme :5 Şubat 2009 Perşembe 18:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?