3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP'li Karagöz güven tazeledi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 3. olağan kongresinde ilçe başkanı İhsan Karagöz güven tazeledi. 

Kongre, Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Balıkesir milletvekilleri Cemal Öztaylan ile Edip Uğur ve İl Başkanı Adil Çelik, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrede büyük heyecan yaşandı. Milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Edip Uğur yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Rakiplerinin üyelerin silindiği yönündeki iddialarını cevaplayan İhsan Karagöz, "Biz hiç kimsenin adını silmedik. Üye adı silmek şöyle dursun biz üye sayımızı artırmak için canla başla çalışıyoruz. Kongremiz partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

382 delegenin oy kullandığı seçimlerde İhsan Karagöz'ün listesi 196 oyla seçimin galibi olurken, Nevzat Savaş'ın listesi 121, Raif Çokçetin'in listesi ise 58 oy alabildi. 7 oy da geçersiz sayıldı. Seçimin sonunda partililerin tebrik için sıraya girdiği İhsan Karagöz, "Seçimde kaybeden yok. Hep birlikte kazandık. Partimiz kazandı" dedi. 

İhsan Karagöz'ün başkanlığındaki yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:
Alibey Karaarslan, Zafer Arıcı, Ali Kılıçarslan, Ahmet Köse, Nihat Kaya, Mehmet Akif Köse, Mürüvet Karabayır, Mehmet Padem, Şakir Bataklı, Yener Korkut, Halil Bağcı, Bekir Gül, Mehmet Şen, İsmail Menemen, Yunis Duran, Göksel Sunal, Halit Önder, Selman Aktay ve Hasan Menteş.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 13:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?