3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP'li Özgün'den spora destek

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerindeki sentetik çim sahada inceleme yaptı. Özgün, AHP tesislerindeki diğer sahanın da sentetik çime dönüştürülmesi için çalışacaklarını söyledi. 

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi İsmail Özgün, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç ile birlikte Ali Hikmet Paşa (AHP) Spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Özgün, Balıkesir'in daha iyi spor tesislerine sahip olması için AHP Spor Tesisleri içerisinde yer alan sahanın rehabilitesiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 300.000 YTL. harcanarak yaptırılan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. 

Sentetik çim sahanın çok güzel olduğunu belirten Özgün, bu sahanın sporda kalitenin artmasına ve verimliliğe katkı sağlayacağını söyledi. Tesislerdeki diğer sahayı da sentetik çim haline dönüştürmek olduğunu vurgulayan İsmail Özgün, "İyi bir sporcunun yetişmesi için yeterli alt yapının ve imkanların olması gerekir. Bunun için de hedefimiz Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri içerisindeki diğer sahanın da sentetik çim saha yapılmasıdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 14:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?