3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP'li vekiller Altınova'da

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden iki kişinin ailelerine, Ak Parti milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı taziye ziyaretinde bulundu. 

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Özgün, Ayşe Akbaş ve Balıkesir İGM Başkanı Mehmet Akif Okur ile Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, dün Altınova beldesindeki acılı iki ailenin evine gitti. İlk olarak Belediye Başkanı Mehmet Ali Akçal'ı makamında ziyaret eden heyete Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant da katıldı. 

Olaylarla ilgili bilgi alan heyet daha sonra üzerine araç sürülerek hayatlarını kaybeden 17 yaşındaki Oğuz Dörtkardeş ve 36 yaşındaki Ezel Kırcalı'nın Selimiye Mahallesi'ndeki ailelerinin yaşadığı eve gitti. Başsağlığında bulunan heyet, ailelere bir istekleri olup olmadığını sordu. Milletvekili Ayşe Akbaş, Oğuz Dörtkardeş'in yakınlarıyla acılarını paylaşırken zaman zaman duygulandı. Ölenlerin aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 19:01:46
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 09:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?