3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

AKP'li yöneticiye pompalı saldırı

DURSUNBEY'DE AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİNE POMPALI TÜFEKLİ SALDIRI

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde fırın işleten AK Parti Dursunbey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bıldır (26), fırınının önünde pompalı tüfekli saldırıya uğradı.

Dursunbey'de Fırın işletmeciliği Emlak ve Oto galeri işleri yapan İşadamı Hüseyin Bıldır, dükkanı önünde silahlı saldırıya uğradı. Dursunbey AK Parti İlçe Yöneticisi olan Hüseyin Bıldır, saat 21.15 sıralarında, Eminbey Caddesi'nde bulunan fırınını kapatıp evine gitmek üzere aracına doğru yöneldi. Bu sırada motosikletle dükkanının karşı aralığında pusu kuran Y.D. pompalı tüfekle işadamına 2 el ateş etti ve olay yerinden M.K isimli şahısın kullandığı motosiklet ile kaçtı.

Olayı gören vatandaşlar hemen polise ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımı ile ambulansa taşınan Hüseyin Bıldır, Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bıldır'ın omuz ve yüzüne isabet eden saçma parçaları Dursunbey Devlet Hastanesi'nde temizlendi. Yaralı şahıs röntgeninin çekilmesinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edildi.

Motosikletle olay yerinden kaçıp izini kaybettiren Y.D. ve M.K. olaydan yaklaşık 1 saat sonra Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Polis iki genci sorguluyor.

Olay üzerine Ak Parti İlçe teşkilatı seçim programını yarıda keserek hastaneye geldi.

DURSUNBEY'DE AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİNE POMPALI TÜFEKLİ SALDIRI
DURSUNBEY'DE AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİNE POMPALI TÜFEKLİ SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 02:14:04
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?