2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

AKP'liler Kocaavşar'a çıkarma yaptı

BALIKESİR’İN AK PARTİLİ KADROLARI BOŞ DURMUYOR

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Kadın Kolları Başkanı Pakize Mutlu Aydemir, Milletvekili adayları Tülay Babuşçu, M. Akif Okur, çok sayıda aday adayı ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Kocaavşar Belde Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarete ev sahipliği yapan Belde Başkanı İbrahim Tekin, Kadın Kolları Başkanı Emine Akgün ve Gençlik Kolları İsmet Uygur, kalabalık ve coşkulu ziyaretin sevincini yaşadı. Göreve atama ile gelen Başkanlar, seçimlerde bugüne kadar olduğu gibi tek yürek olarak çalışacaklarını 12 Haziran seçimlerinde Kocaavşar’da oy oranının yüksek olacağına inandıklarını dile getirdiler.

Genel Başkan Yardımcısı Uğur coşkulu kalabalığa hitap ederek, “Kocaavşar Beldesinde ilk Kurucu üyemiz İbrahim Tekin’in tekrar göreve gelmesinden büyük mutluluk duyuyorum. Yine eskisi gibi AK parti ve ülkesi için yılmadan çalışacağından eminim. Milletvekili Adaylarımız da birbirinden kıymetli teşkilat üyeleri. 3. sıradan listeye giren Tülay Babuşçu hem eczacı ve Balıkesir’in yerlisi olarak hem de genç bir bayan olarak, 5. sıradan listeye giren M. Akif Okur’unda eski İl Genel Meclisi Başkanı olarak AK Parti’nin oylarına oy katacaklarından eminim. Balıkesir hızla gelişmeye devam ediyor. Çevre yollarının yapımı hızla tamamlanıyor. Edremit yolu tamamlandı. Balıkesir- Havran yolu da tamamlanmış bulunmakta.12 Haziran seçimlerinin de ardından Balıkesir’de gelişmenin devam edeceğinden eminim. Yatırımların arkası bitmeyecek. Bu coşkulu kalabalığın da seçim sonuçlarına yansıyacağından eminim” diye konuştu.

BALIKESİR’İN AK PARTİLİ KADROLARI BOŞ DURMUYOR
BALIKESİR’İN AK PARTİLİ KADROLARI BOŞ DURMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 14:41:04
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 17:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?