7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

AKP'nin yemekli iş toplantısı

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Pamukçu'da bir çalışma toplantısı düzenledi. Pamukçu beldesindeki termal oteldeki yemekli iş toplantısına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dinçer Orkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Pamukçu Belde Başkanı Mustafa Kemal Öztürk ve Belediye Başkanı İsmail Çoban'ın da katıldığı yemekli toplantıda Pamukçu Beldesi'nin sorunlarıyla bölgede planlanan yatırımların ele alındığı bildirildi.

ÖZEL ZİYARET
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dinçer Orkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve İGM üyeleri olduğu halde İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcımlığına atanan eski belediye başkan yardımcısı Himmet Sinoplugil'i makamında ziyaret etti.

AK Parti merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete İGM Başkanı M. Akif Okur ile birlikte AK Parti Merkez İGM Üyeleri Recep ªeker ve Türkan Buğra da katıldı. Merkez ilçe başkanı Dinçer Orkan, Sinoplugil'e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Himmet Sinoplugil de AK Parti teşkilatına ziyaretleriyle verdikleri destek için teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 13:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?