3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Alkışlar Edremit Belediyesi'ne

Edremit Belediyesi, sıcak yemek yardımında bulunduğu 350 aileyi evinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını belirledi.


Her yıl Ramazan aylarında ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar sıcak yemek servisi yapan Edremit Belediyesi, yardımların hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek ve yoksul kimselerin diğer acil ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla 350 ailenin kapısını çaldı.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey'in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Basın Halkla İlişkiler bürosu ekibi ile Beyaz Masa personeli, çok sayıda ailenin acil ihtiyaçları bulunduğunu belirledi. Yardımlaşmanın ve manevi duyguların yoğun olduğu Ramazan ayında kapılarını yetkililerin çalmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Bozbey'e teşekkür etti.


Edremit'te yoksulluk içinde yaşayan çok sayıda vatandaş olduğunu ve onlara imkanları dahilinde yardım etmek için harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Bozbey, "Vatandaşların sefalet çemberinde yaşam mücadelesi vermelerine gönlümüz razı gelmiyor. Bu sebeple yetkili ekiplerimizi vatandaşlarımıza gönderdik ve ihtiyaçlarının tespitine başladık.

Yapılan incelemelerin ardından öncelikle çok acil ihtiyaçları bulunan kimselerin yardımını koşacağız. İnşallah kısa zamanda bütün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderebiliriz. Kış aylarının gelmesiyle birlikte yakacak ihtiyacı baş göstermektedir. Birkaç aile var ki onlar yoksulluktan çocuklarını okutamaz durumda. Edremit Belediyesi olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 15:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?