5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Alkollü sürücü yayaya çarptı

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI

Balıkesir'de alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil caddeden karşıya geçen yayaya çarptı. Yaralı şahıs 112 ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Anafartalar Caddesi'nde meydana gelen olayda kimliği öğrenilemeyen bir sürücü aracıyla geriye doğru hareket ettiği sırada aniden gaza basınca caddeden geçen yaşlı bir şahsa çarptı.

Yaralanan şahsa çevredeki vatandaşlar yardım etmek isterken olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı şahıs gerekli tedbirler alındıktan sonra sedye ile ambulansa alınarak Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşların endişeli ve meraklı bakışları arasında gerçekleşen kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan Anafartalar Caddesi çalışmaların ardından tekrar trafiğe açılırken kazaya karışan sürücünün 100 promilin üzerinde alkollü olduğu ve hakkında alkollü araç kullanmak ve yaralanmaya sebebiyet vermekten yasal işlem yapıldığı bildirildi.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 22:14:05
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 22:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?