3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Alt yapı ve parke döşemeleri sürüyor

Balıkesir'in Havran Belediyesi tarafından başlatılan alt yapı ve parke taşı döşemeleri devam ediyor.

İlçeyi şantiyeye çevirdiklerini ve kası bir süre sonra bambaşka bir Havran'ın ortaya çıkacağını kaydeden Belediye Başkanı Levent Gökalp, çalışmaları yerinde inceledi.

Gökalp, yer altındaki Türk Telekom Müdürlüğü'ne ait hatların, yer değiştirme çalışmaları için Havran Telekom Şefi Metin Tiryaki ile fikir alış verişinde bulundu.

Havran Telekom Şefi Metin Tiryaki, yer değiştirme konusunda Edremit Telekom Müdürlüğü Kablo Ekip Şefi Erhan Karataş'a konuyu aktardı. Karataş ve ekibi duruma acil olarak müdahale etti.

Gökalp, "İlçemizdeki 7 mahallenin her köşesine hizmet götürebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Havran'ın merkezi olan Hamambaşı Meydanı'ndaki içme su hattı komple yenileniyor. Ekiplerimiz gece gündüz bu bölgede çalışıyor, halkımız hizmetlerimizi takdir ediyor. İnsana hizmet etmek en kutsal görevdir. Vatandaşlarımızdan da verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Zaten hepsi çalışmaları merakla ve sabırla izliyor. Bambaşka bir Havran'ı çok yakında hep birlikte göreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 18:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?