6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Altınoluk'ta uyuşturucu konferansı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Eğitim Gönüllüleri Derneği (ALDER)tarafından düzenlenen uyuşturucu konferansı büyük ilgi gördü.
Ayhan Şahenk Salonu’nda düzenlenen konferansın açılış konuşması yapan dernek üyesi Şevket Aktay derneğin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

‘Uyuşturucunun Zararları ve Aileye Düşen Görevleri” konulu seminerde konuşan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Emniyet Amiri Oğuz Olgun, “Gençler uyuşturucuya merak ile başlıyor. İlki ücretsiz olduğu için cazip geliyor. Arkadaş seçerken çocuklarımıza çok dikkat edelim. Bu konuda çok önemli” şeklinde konuştu.

Ailenin benim çocuğumuz yapmaz dediğini ancak çok dikkat etmesi gerektiğini de vurgulayan Olgun, çocukları anne ve babaların dedektif gibi izlemesi gerektiğini anlattı. Gecede konuşan Edremit Rehberlik Araştırma Merkezi yetkilisi Mehmet Ali İlkaya ise sınav öncesi stres kontrolü ve aileye düşen vazifelerle ilgili bilgiler verdi.
Konferans sonunda Altınoluk Eğitim Gönüllüleri Derneği başkanı Sami Gönen konuşmacı olarak katılan Oğuz Olgun ve Mehmet Ali İlkaya’ya teşekkür belgesi verdi.

Programdan sonra konuşan Altınoluk Sağlık Ocağı Baştabibi Doktor Mehmet Ali Bolluk’ta okul müdürleri ile yaptıkları fikir alışverişini dernek üyesi Şevket Aktay’la paylaştığını, Şevket beyin hemen bunu hayata geçirmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ALDER’i bu etkinliğinden dolayı tebrik ettiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 17:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?