3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Altınoluk'tan muhteşem tanıtım

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Belediyesi, İsviçre'nin Lugano şehrinde 30 Ekim - 2 Kasım 2008 tarihleri arasında düzenlenen ve alanında Avrupa'nın en büyük tatil fuarlarından biri olan Swiss International Holiday Exhibition - İsviçre Uluslararası Tatil Fuarı'na Türkiye'den davet edilen tek belediye oldu.

Her sene on binlerce kişinin ziyaret ettiği bu büyük fuarın bu seneki 6. organizasyonuna Altınoluk Belediyesi, 2 kişinin İsviçre gidiş - geliş uçak ve 5 gün Lugano'da konaklama masraflarının tamamı fuarı organize eden İviaggiatori kuruluşu tarafından karşılanmak üzere özel konuk olarak davet edildi.

Geçen sene 66 bin kişinin ziyaret ettiği ve bu sene aralarında Swiaziland ve Tanzanya gibi Afrika ülkelerinin de bulunduğu dünyadan 45 ülkeden 139 belediyenin, yüzlerce tur operatörünün, otel işletmecisinin ve seyahat acentesinin katıldığı fuara ilginin çok daha fazla olduğu görüldü. Altınoluk Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Erdoğar'ın hazırladığı stand ziyaretçilerin ilgisini çekti.
Erdoğar, tamamını kendisinin hazırlayıp bastırdığı İngilizce kitapçıkları fuarda dağıttı. Altınoluk standına gelen çeşitli ülkelerin katılımcıları ile de sıcak ilişkiler kurulup belediyeler arası işbirliği çalışmaların başlatılması için görüş birliğine varıldı. Yerel TeleTicino televizyonunda 18.30 da yayınlanan programa konuk olan Mustafa Erdoğar, stant önünde Altınoluk'un tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini bir kez daha anlatarak, tüm seyredenleri dünya cenneti Altınoluk'a davet etti.

Erdoğar, "Körfez'de, belki de Türkiye'de, kasasından hiçbir harcama yapmadan ve hiçbir yerel ve ulusal kaynaklardan maddi yardım almadan Altınoluk'u, Körfezi ve Türkiye'yi böyle dünya çapında önemli bir organizasyonda tanıtmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 22:58:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taylanözgürcemözcan IP: 88.250.174.xxx Tarih : 17.11.2008 17:22:17

tebrik ediyorum ve başarıların devamını dilerek tanıtım için emeği geçen herkesi yeniden kutluyorum.