7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

'Amca, Belediye Başkanı nasıl olunur?'

Balıkesir’in Burhaniye Mustafa Keskin İlköğretim Okulu öğrencileri, geçtiğimiz gün Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova’yı ziyaret ederek Belediye ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova’yı meclis salonunda ziyaret eden Mustafa Keskin İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, keskin zeka ve akıl dolu sorularıyla başkan Akova’nın sevgisini kazandı. Burhaniye Belediyesi çalışmaları ve birimleri ile ilgili bilgi alarak ödevlerini belediyede yapan minik öğrenciler, başkan Akova’nın İngilizce bilgisinden de faydalandılar.

Öğrencilere verdiği bilgilerin İngilizce çevirilerini de yaparak adeta öğretmenleri gibi ilgi gösteren ve her bilgiyi özenle not aldıran başkan Fikret Akova, ilginç sorularla da karşılaştı. Öğrencilerden birinin, “Amca, Belediye Başkanı nasıl olunur? Bende belediye başkanı olmak istiyorum” sorusu üzerine, Akova, “Çok çalışmak ve özellikle de yabancı dil bilmek gerekiyor” diyerek cevap verdi. Daha sonra Burhaniye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi görevlileri nezaretinde tüm belediye birimlerini gezip, daire amirlerinden bilgi alan minik öğrenciler, öğretmenlerinin verdiği ödevi yerinde inceleyerek, yapmanın huzuru ve mutluluğu ile belediyeden ayrıldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 17:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?