3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Anavatan'ın hedefi 550 belediye

Anavatan Partisi, 21-22 Kasım'dan itibaren seçim startı vereceğini açıklayarak Türkiye'de en az 550 belediyeye talip olduğunu belirtti.

Uzun yıllar Anavatan Partisi çatısı altında memleketi Balıkesir'de siyaset yaparak Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı olan Cenk Tunçsiper, Anavatan Partisi'nin 2009 yerel seçimlerinde iddialı olacağını söyleyerek seçim çalışmalarını anlattı. Anavatan Partisi'nde siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Tunçsiper, Genel Başkan Salih Uzun ile birlikte seçimlerden tahminlerin üzerinde bir sonuçla çıkacaklarını kaydetti.

21-22 Kasım 2008 Cuma ve Cumartesi günleri Bursa'nın Mudanya ilçesinden seçim startı vereceklerini söyleyen Cenk Tunçsiper, "Genel başkanımız ve tüm Anavatanlı belediyelerin de iştirakiyle Mudanya'dan seçim startını vereceğiz. Hedefimiz Türkiye'de en az 550 belediyeyi almak. Bu hedefimizdeki pilot bölgelerimiz ise Ege ve Karadeniz Bölgeleri'dir. Siyasetten hoşlanan ve kötü gidişlere 'dur' demek isteyen tüm halkımızı Anavatan Partisi çatısı altında siyaset yapmaya çağırıyoruz. Bizim kapımız herkese açıktır. Yeni Genel Başkanımız Salih Uzun ile birlikte 2009 seçimlerinden alnımızın akı ile sürpriz sonuçlar doğurarak çıkacağımızdan şüphemiz yoktur. Anavatan Partisi'nde siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. Bu arada, memleketim olan Balıkesir'den de en az 9 ilçe belediyesinde iddialıyız. Partimiz hep vardı ve var olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 22:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?