6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Anavatanlı Belediye Başkanı'ndan istifa

Edincik Beldesi'nin Belediye Başkanı Fevzi İpek, Anavatan Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. 

Belediye Başkanı Fevzi İpek, yaptığı yazılı açıklamada, kuruluşundan bu yana aktif olarak görev aldığı ve üçüncü dönemde belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Anavatan Partisi'nin eski günlerine dönme umudunu kaybettiği için istifa ettiğini belirtti. İpek açıklamasında, "Parti örgütümüzde görev alanlarının tümünü ülke hizmetine gönül vermiş neferler olarak görüp, saygı ve sevgide kusur etmemeye özen gösterdim. 

Seçim çalışmalarında parti örgütünden destek göremediğim gibi, ANAP kadrolarının hızla 'günü kurtarmak ve söz sahibi olabilmek amacıyla' AK Parti kadrolarını doldurduğunu, 'nefer' gördüklerimin başka amaçlar peşinde olduğunu anlamanın hüznünü yaşadım. Anavatan Partisi'nin toparlanma ve kuruluş günlerindeki gücüne kavuşma amacıyla yaptığı bölge toplantılarını basından izledim. 

Parti teşkilatlarının tabelalarını indirip AK Parti tabelası takanlar, ANAVATAN kimliğiyle AK Parti'ye çalışanlar ile ANAVATAN adayları aleyhine çeşitli entrikalar düzenleyenlerin bugün yine ANAVATAN kimliği ile arsızca kamuoyunun karşısında yerlerini aldığını görmekteyim. Nezaketen dahi fikrimizin alınmaması ve partinin güçlenmesi adına yapılan bu yanlışlarla Anavatan Partisi'nin eski günlerine dönme umudumu tamamen yitirmem nedeniyle partiden istifa ediyorum" dedi.
iHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2006 Salı 17:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun kopoycu IP: 88.241.188.xxx Tarih : 2.09.2006 20:01:04
istifa etmekte biraz gec kalmis olmaniza ragmen yinede hayirli olsun.iktidara muhalefetin bile yapilamadigi bi donemde yeniden muhalefet sayilabilecek bi partiden aday olup sahsi sempati ve cabanizla secim kazandiniz..allah bundan sonraki kararlarinizda sasirtmasin ve muvaffak etsin..