7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Anavatanlılar BBP'yi ziyaret etti

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunçsiper, parti teşkilatı ile birlikte BBP Balıkesir İl Teşkilatını ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcı Cenk Tuçşiper, beraberinde Balıkesir İl Başkanı Mustafa Sami Tabanlı, Belediye Başkan Adayı Münir Aykül, Merkez İlçe Başkanı Metin Erdağ, Belediye Meclis Üyesi adayları ve diğer partililerle beraber Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret ettiler.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş, BBP Sivas İl Başkanı ve teknik personelden oluşan 6 kişinin bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu yaşanan elim kazadan dolayı duydukları üzüntüyü ifade ederken, BBP camiasının yaşadığı üzüntü ve acıyı paylaştıklarını, tek dileklerinin enkaza bir an önce ulaşılıp bir ihtimal yaralıların sağ salim olarak bulunmasını temenni ettiklerini belirttiler.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunçsiper, yaşanan olayın çok acı, enkaza henüz ulaşılamamasının ise son derece üzücü olduğunu, güç hava koşulları altında yapılan çalışmaların hayırlısıyla sonuçlanmasını beklediklerini ve dua ettiklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 10:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?