5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Ankara'da Balıkesirliler yemeği

ANKARA'DA BALIKESİRLİLER YEMEĞİ

TOBB'un Ankara'da yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı 65. genel kurulu Balıkesirlileri de bir araya getirdi.

Balıkesir'in 14 Oda ve Borsasının yöneticileri ve delegeleri de genel kurul çalışmalarına iştirak etti. Genel kurul vesilesiyle Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası'nın organizasyonunda geleneksel hale getirilen Balıkesirliler yemeği düzenlendi.

Ankara'da 22 Mayıs akşamı gerçekleşen yemeğe, BTO, BSO, Ticaret Borsası başkanlarıyla birlikte ilçe oda temsilcileri, Balıkesir'de valilik yapmış valilerden Utku Acun, Danıştay Üyesi Atıl Üzelgün, merkez valisi Selahattin Hatipoğlu, Ankara Balıkesirliler Derneği yöneticilerinden Enver Var, Servet Camgöz, Hacettepe Üniversitesi Teknokent A.Ş. genel müdürü eski Balıkesir milletvekili İlyas Yılmazyıldız, Mesa Hastaneleri genel direktörü Prof. Dr. Necati Çanakçı ve Ankara'da çeşitli üst düzey görevlerde bulunan Balıkesirliler katıldı. Yemekte bir araya gelen Balıkesirliler Balıkesir ile ilgili çeşitli konuları görüşme fırsatı buldular.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 15:03:02
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 16:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?