3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Annesini vahşice öldürdü

ANNE KATİLİ EVLAT BABA EVİNDE YAKALANDI

İstanbul'da annesini 17 yerinden bıçaklayıp başını ezerek öldüren 19 yaşındaki zanlı, Balıkesir'de yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Fatma Kabataş (48), Balıkesir'deki eşinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yaparak İstanbul'a yerleşti. Maltepe ilçesi Başıbüyük Mahallesi'nde ikamet eden Fatma Kabataş, 3 gün önce öldürülmüş halde bulundu. Fatma Kabataş'ın 17 yerinden kesici aletle yaralandığı, kafasına da sert bir cisimle vurulduğu belirlendi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı soruşturma neticesinde, Fatma Kabataş'ın en son 20-25 gün önce oğlu K.K. (19) ile birlikte görüldüğü, o tarihten sonra oğlunun ve maktulenin komşuları tarafından görülmediği tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma çerçevesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul polisi, öldürülen kadının son alarak birlikte görüldüğü Balıkesir'deki oğlunun kimlik ve adres tespitini yaptı. Annesiyle en son görülen kişi olan K.K.'nin Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı İsaalan köyünde babasının yanında olduğu bilgisine ulaşan polis, hemen harekete geçti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlileri ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin birlikte yaptıkları çalışmada, K.K.'nin Balıkesir şehir merkezinde, Vicdaniye Mahallesi'nde bulunduğu tespit edildi.

 

ÖNCE PİKNİK TÜPÜYLE BAŞINI EZDİ, SONRA BIÇAKLA DOĞRADI

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, K.K. isimli zanlı suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alınan K.K., İstanbul'dan gelen özel ekibe teslim edildi.

Annesini kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilen K.K.'nin cinayeti neden işlediğiyle ilgili net bir bilgi edinilemedi. Ancak cinayeti nasıl işlediğini anlatan K.K.'nin öz annesi Fatma Kabataş'ı yaklaşık bir ay önce önce başını piknik tüpüyle ezdikten sonra defalarca bıçaklayarak öldürdüğü, cinayetin ardından Balıkesir'e dönüp saklandığı öğrenildi.

Bu arada K.K.'nin Kepsut ilçesine bağlı İsaalan köyünde ikamet eden babası Davut K.'nin (51) cinayetle ilgili bilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi. İkinci kez evlenen Davut K.'nin konuyla ilgili kimseyle görüşmek istemediği kaydedildi.

Fatma Kabataş'ın 22-23 Şubat tarihinden beri kayıp olduğu, ailesi tarafından özel bir televizyon kanalındaki bir program kanalıyla da duyurulmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 17:26:04
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 17:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?