2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Arabasını hurda halde buldu

BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Balıkesir'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen ve yaralanan olmazken 3 araç hurdaya döndü. Gençlerin ölümden döndüğü kazada sürücü 90 promil alkollü çıktı.

ÖĞRETMEN ŞOK GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre ilginç kaza Anafartalar Caddesi'nde meydana geldi. Salih S.'nin kullandığı 45 DR 696 plakalı Ala Romeo marka lüks otomobil dün sabah saat 02.00 sıralarında yağış sebebiyle zeminin de ıslak olması sebebiyle aşırı hız yapınca Kasaplar Camii karşısında park halinde olan araçlara çarptı. Hava yastığı açılan araçtaki sürücü ile yanında bulunan 2 kız arkadaşı şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Polislerin sevk edildiği olay yerinde yol kaza sebebiyle ulaşıma kapandı. Aracın çarptığı Burhan Atvur'a ait 10 D 0497 plakalı otomobil kaldırıma fırlarken araç önü ve arkası hurdaya döndü. Sağ arka tekerleği yerinden fırlayan otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda Beden Eğitimi Öğretmeni olan Burhan Atvur, olay esnasında kendisine bilgi verilmediği için kazadan haberinin olmadığını söyledi. Sabah okula gitmek üzere evinden çıkıp aracının yanına gelen Burhan Atvur, gördüğü manzara karşısında adeta şoka girdi. Park halindeki aracını kaldırımda bir işyerinin önünde tekerleği fırlamış ve hurdaya dönmüş halde bulan öğretmen büyük tepki gösterdi. Kendisine telefon ve adres bilgileri kayıtlı olduğu halde trafik ekiplerinin haber vermediğini söyleyen Burhan Atvur, "Böyle bir şey olamaz" diyerek tepkisini ifade etti. Burhan Atvur, ölen ve yaralanan olmadığına sevindiğini söyledi.

Öte yandan sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında Salih S.'nin kullandığı Alfa Romeo marka aracın çarptığı otomobil ile bir başkasına ait 10 D 6525 plakalı Ford marka otomobil de hurda haline gelirken bu araç da önünde park halinde olan 10 FC 444 plakalı Fiat Doblo'ya çarptı. Dün sabah araç sahiplerinin evlerinin önünde park ettikleri araçlarını hurda olarak buldukları ilginç kazayla alakalı trafik ekiplerince tutanak tanzim edildiği, yaralanan olmadığı için adli bir işlem yapılmadığı belirtildi.

BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI
BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI
BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI
BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI
BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI
BALIKESİR'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 13:08:05
Güncelleme :9 Mart 2011 Çarşamba 00:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?