6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Araçlar birbirine girdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, iki özel otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1’i bebek, 2’si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralanarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay öğlen saatlerinde Edremit Kazdağı Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Kazdağı Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir yakınını ziyaret ettikten sonra sola dönerek E-87 Karayolu’na çıkan Ali Kurtduman (40) idaresindeki 34 DMJ 61 plakalı özel otomobil, Balıkesir istikametine seyreden Tahsin Altınkeser (27) idaresindeki 17 DC 504 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobil de hurda yığınına dönerken, E-87 Karayolu araç trafiğine kapandı. Kazada, 34 DMJ 61 plakalı otomobilde bulunan yolcu Tezcan Özçelik (45), 17 DC 504 plakalı otomobilin içinde bulunan ve Tansin Altınkeser’in eşi Ece Altınkeser (27), ailenin bir yaşındaki çocukları Cansın Altınkeser ve Ece Altınkeser’in annesi olduğu söylenen 60 yaşındaki Hülya Evcin, yaralanarak önce Kazdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayati tehlikeleri olduğu öğrenilen ağır yaralılar Ali Kurtduman ile Hülya Evcin, daha kapsamlı hastanelere kaldırılırken, diğer 4 yaralının hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis timleri, trafiğe kapanarak kilometrelerce araç konvuyona neden E-87 Karayolu’ndaki herdaya dönen kazalı otomobilleri ittirerek yolu trafiğe açtı. İtfaiye ekipleri ile çekiciler, enkaz kaldırma çalışması yaparken, meraklı vatandaşlar olan biteni anlayabilmek için kalabalık gruplar oluşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?