7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Arınç ve Yıldız nikah şahidi oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın siyasi danışmanı Muhsin Avcıoğlu, memleketi Balıkesir'de düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğünde damat ve gelinin nikah şahitliğini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız birlikte yaptı.

Onur Kır Bahçesi'nde düzenlenen nikah ve düğün merasiminde Turgutlu Mehter Takımı gösterileriyle davetlileri coşturdu. Balıkesirli Çanga ve Avcıoğlu ailelerinin evlatları olan Kübra ve Muhsin, Belediye Başkanı İsmail Ok'un kıydığı nikah ile bir ömür boyu mutluluğa, "Evet" dediler. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün geç saatlere kadar sürerken, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, mehter marşlarına eliyle eşlik etti. Düğüne eş ve çocuklarıyla birlikte katılan her iki bakanın da son derece neşeli oldukları gözlendi.

Bülent Arınç ve Taner Yıldız, gazetecilerin gündeme ilişkin soru sorma taleplerini geriye çevirdi. Heyecanlı oldukları gözlenen genç çiftin nikahının ardından Belediye Başkanı İsmail Ok, evlilik cüzdanını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a verirken, Arınç da cüzdanı Enerji Bakanı Taner Yıldız'a verdi. Bakanlar Arınç ve Yıldız, Kübra-Muhsin Avcıoğlu çiftine sağlık ve mutluluk dilerken, Bakan Taner Yıldız evlilik cüzdanını geline teslim etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yeni evli çifte nasihatlerde bulundu. Düğünün ardından Bülent Arınç, Edremit Körfez Tatil Sitesi'ndeki yazlığına giderken, Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın ise geceyi Balıkesir'de geçireceği öğrenildi.

Görkemli nikah ve düğün merasimine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Yılmaz Arslan, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek, milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 12:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?