7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Aşçı çıktı vekil döndü

Balıkesir'in Manyas Belediyesi'nde aşçılık yaparken 5 yıl önce işten çıkarılan İsmail Okta, başkan vekili olarak belediyeye döndü.

İsmail Okta, aşçı olarak çalıştığı belediyeden 2004 seçimleri sonrası zamanın Belediye Başkanı Necmi Çetin tarafından tasarruf tedbirleri gerekçesi ile birçok işçi arkadaşı gibi işten çıkarılmıştı.

Okta, 29 Mart mahalli seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı Hasan Kahraman’ın listesinden kontenjan üyesi olarak belediye meclisine girdi. Belediye Başkanı Hasan Kahraman Ankara’ya giderken, yerine İsmail Okta’yı vekil bıraktı.

İsmail Okta, 5 yıl önce çıkarıldığı Manyas Belediye Başkanlığı'na vekalet ediyor. Okta, “Manyas’ta var olan, fakat bir türlü hayata geçirilemeyen dinamikleri harekete geçirip, ilçemizi adına yakışır hale getirmek için gece gündüz çalışacağız. Kardeşlik duygularını daha üst seviyelere çıkarıp, kolektif iş yapma ruhunu canlandıracağız” dedi. Okta, başkanvekili olduğu süreçte ücret almayacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 17:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TAMERİS IP: 78.172.147.xxx Tarih : 1.05.2009 21:01:03

İŞTE AZİM, İŞTE GENÇLİK, İŞTE DÜRÜSTLÜK, SAMİMİYET VE ÇALIŞKANLIK.. .HEPSİ BİR ARADA OLAN ENDER İNSANLARDAN BİRİ.. HASAN KAHRAMAN VE EKİBİNE BAŞARILAR.SEVİLMEK VE SAYILMAK GÜZEL. BUNU DA BAŞARILARINIZLA PERÇİNLERSENİZ KİMSE SİZİ TUTAMAZ. İLK ÖNCE GÜVEN... SONRA SAMİMİYET, SONRADA DÜRÜS OLARAK ÇALIŞMAK....ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....