3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Asker eğlencesinde silahlı kavga

ASKER EĞLENCESİNDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

Balıkesir'de bir asker eğlencesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Polisin olayla ilgili yakaladığı 6 kişiden 1'i şüpheli olarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 20.00 sıralarındaki olay Toygar Mahallesi'nde meydana geldi. Askere gidecek olan bir arkadaşlarının evlerinin önünde eğlence kurup oynayan gençlere aynı mahalleden bir başka grup gelip katılmak istedi. İddiaya göre, asker eğlencesine katılıp oynayan E.G. (19) havaya ateş açtıktan sonra yanındaki arkadaşları daha sonra önceden kavgalı oldukları öğrenilen S.D. (19) ile tartışıp kavga ettiler. Eğlence yerinden ayrılan E.G. ve arkadaşları ile M.D. ve beraberindeki gençler ile arasında kovalamaca yaşandı. Kaçarken havaya ve kalabalığın üzerine ateş açtığı ileri sürülen E.G.'nin silahından çıkan kurşunlardan biri S.D.ye isabet etti. Yaralı genç otomobil ile Özel Sevgi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kasıklarından yaralandığı belirtilen S.D.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

 

POLİS KISA SÜREDE YAKALADI

Silahlı kavga ihbarının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan araştırma ve incelemelerde üçten fazla boş kovan ele geçirildi. Bu arada eğlencenin düzenlendiği asker evine gelen davetliler büyük korku yaşadı. Aile gazetecilere hiçbir bilgi vermezken polisin yaptığı çalışmalar neticesinde silahlı saldırı olayı ile ilgili toplam 6 kişi şüpheli olarak yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen E.G. (19), H.Y. (19), S.K. (19), T.D. (18), T.A. (17), H.E. (18) isimli 6 kişiden E.G. isimli şahıs savcılının talimatıyla gözaltına alınırken diğerleri serbest bırakıldı. Bu arada, olayda kullanıldığı tespit edilen el yapımı 7.65 mm çapında tabanca ile şarjör ve 5 adet fişeğe el konuldu. Olayla ilgili ifadeleri alınan 7 kişi de tanık oldukları olayla ilgili ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Asker eğlencesinin kana bulandığı silahlı saldırı olayıyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

ASKER EĞLENCESİNDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
ASKER EĞLENCESİNDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
ASKER EĞLENCESİNDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
ASKER EĞLENCESİNDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
ASKER EĞLENCESİNDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 16:21:00
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 16:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?