7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Atatürk Parkı sezona hazırlanıyor

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Atatürk Parkı’ndaki düzenlemelerin Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Meclis üyesi Yalçın Cömert’le birlikte Atatürk Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Pekel, parktaki çalışmaların da Mayıs ayı içerisinde tamamen bitirileceğini söyledi.

Atatürk Parkı’nın tamamlanmasıyla vatandaşların huzur içinde ve güzel bir ortamda piknik yapıp dinlenebilecekleri bir parka kavuşacağını belirten Pekel, “Piknik alanında geçen yazdan kalan çöpler toplanarak temizlendi. Vatandaşların rahatça yaz boyunca çam ağaçları altında ailece piknik yapacağı alanları temizlendi ve bir hafta boyunca süren altyapı çalışmaları tamamlandı. Parktaki havuzlar bu hafta temizlenip, suyla doldurulacak.

Belediye şantiyesinde imal edilen ahşap piknik masaları ve oturma grupları da Atatürk Parkı’nın çeşitli noktalarına yerleştirilecek. Ayrıca yangın olasılığına karşı mangal yapılabilecek alanlar belirlenecek. Parktaki çeşmeler ve tatlı su çeşmeleri de yapılıyor. Ayrıca parktaki yeni yapılan iki çay bahçesi alanı da ihaleyle kiraya verilecek. Çocuk parkı düzenlemesi de tamamlanıyor” dedi. Başkan Pekel, ayrıca Atatürk Parkı’ndaki spor alanlarının da yeniden düzenlendiğini de kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?