3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

ATO ile İş Bankası işbirliği

Ayvalık Ticaret Odası (ATO) ile İş Bankası arasında işbirliği amacıyla protokol imzalandı. Anlaşmayla oda üyeleri özel koşullarla nakdi kredi kullanma imkanına sahip oldu. 

Protokol, ATO Başkanı Rahmi Gencer, Başkan Yardımcısı İbrahim Kantarcı ile İş Bankası Ticari Bankacılık Satış Direktörü Şerif Coşgun ve Ayvalık Şubesi Müdürü Ali Olcay tarafından imzalandı. İş Bankası'nın kuruluşundan bugüne ticaretin ve sanayinin gelişimine kaynak sağladığını ifade eden Coşgun, yeni adımların Ayvalık'ın ekonomik gelişimini destekleyeceğini anlattı. Coşgun, Balıkesir'de 2007 yılında kullanılan toplam kredi tutarının yüzde 13,5'ini ve toplam mevduatın yüzde 14,2'sinin İş Bankası tarafından karşılanmasının ulusal ekonomiye verilen desteğin en önemli kanıtlarından biri olduğunu belirtti. 

Üye firmaların muhtelif finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla protokolün imzalandığını söyleyen Başkan Gencer ise işbirliğinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu rekabet ortamında faizlerle iş yapmak kolay değil. İş Bankası'nın ödenebilirliği olduğu için kabul ettik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 16:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?