7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Avşar’ın diyaliz merkezi yağmalanıyor

AVŞAR’IN DİYALİZ MERKEZİ YAĞMALANIYOR

Ünlü Sanatçı Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar’ın Balıkesir’in Havranı ziyareti sırasında, diyaliz hastalarının fazla olduğunu görünce ilçede yapımını başlatarak yarım hiçbir maddi destek vermediği diyaliz merkezi inşaatı yağmalanmaya başladı.

Bu konuda Emral Avşar'ın İstanbul'daki evinde, Eski Havran Belediye Başkan Levent Gökalp ile yer tahsisi konusunda, iş adamı Mehmet Mertaş ile de inşaatın yapılması konusunda protokol imzalanmıştı. Aslen Havranlı olan ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar, ilçeye 720 metrekare inşaat alanını kapsayacak şekilde projesi hazırlanan 10 ünitesi bulunan diyaliz merkezi yapılacaktı. Ancak Emral Avşar'ın sözlerini yerine getirmemesinin ardından, ilgili firmanın kendi imkanları ile bir kat yaptığı biliniyor.

Emral Avşar amansız hastalığa kapılması sonucu yaşama gözlerini yumunca, diyaliz merkezi tamamen yarım kaldı. Şuan harabe görüntüsü sergilenen diyaliz merkezinin bodrum katı sarhoşların mekanı olurken, özellikle öğrencilerin okul saatlerinde toplu halde binada sigara ve alkol almaları çevredeki iş yerlerini rahatsız ediyor. Diyaliz merkezinde alkol alanlar ise, diyaliz merkezinde kullanılmak için alınan kiremit ve benzeri malzemeleri yağmalamaya başladı.

AVŞAR’IN DİYALİZ MERKEZİ YAĞMALANIYOR
AVŞAR’IN DİYALİZ MERKEZİ YAĞMALANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 14:39:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 17:20:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?