3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Aydınlar Ocağı'nda yönetim değişikliği

Aydınlar Ocağı Balıkesir Şubesi'nde yapılan olağanüstü genel kurul ile yönetim tamamen değişti. 3 dönemdir başkan olan Recep Sabit, 12 Haziran'da yapılan olağanüstü kongrede görevini Avukat Mustafa Kalınoğlu'na devretti. 

Dernek binasında yapılan olağanüstü kongrede çoğunluk aranmaksızın gerçekleşen seçimler sonucunda Mustafa Kalınoğlu başkan seçildi. Aydınlar Ocağı Balıkesir Şubesinin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; "Mustafa Kalınoğlu (Başkan), Recai Gürcan, Rıdvan Kasapöz, Bülent Ayman, Mehmet Çalık, Önder Özaltın ve Salih Dedebaş." 

Denetim kurulunda Ziya Ekmen, Davut Boztaş ve Maruf Çaksu'nun yer aldığı Aydınlar Ocağı'nın İlim İstişare Kurulu ise Azmi Yeşil (Vali Yardımcısı), Davut Uzuner (Bigadiç Belediye Başkanı), Maruf Çaksu (Eğitimci), Mustafa Salihoğlu (2. Noter) ve Haydar Altıntaş'tan (işadamı, Demokrat Parti eski milletvekili adayı, işadamı) oluştu. 

Aydınlar Ocağı Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Kalınoğlu, 80 civarında üyeleri bulunan dernekte önceki yönetimin yükselttiği çıtayı muhafaza edip, daha da yükseklere çıkartmak için çalışacaklarını söyledi. Kalınoğlu, "Aydınlar Ocağı olarak Türk milliyetçiliğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Aydınlar Ocağının kurulduğu günden bugüne kadar olan çizgisini bozmadan ilerleyeceğiz" dedi. 

Görevi eski başkan Recep Sabit'ten devralan Mustafa Kalınoğlu, Sabit'e, yaklaşık 6 yıldır gerçekleştirdiği hizmetleri için teşekkür etti. Recep Sabit de, Mustafa Kalınoğlu ve ekibinin çok daha başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, yeni ekibe başarı diledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?