6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Aydoğan'dan Pekel'e kutlama

CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Bandırma Belediye Başkanlığı'na seçilen Sedat Pekel'i parti binasında ziyaret ederek seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Bandırma'ya akşam saatlerinde CHP Bandırma İlçe Teşkilatı'na gelen Milletvekili Aydoğan, Başkan Sedat Pekel, İlçe Başkanı Ömer Lütfü Kayalar'la birlikte basın toplantısı yaparak seçimleri değerlendirdi. Bandırma'da zor bir seçim süreci yaşandığını ancak ortaya çıkan tablodan dolayı mutlu olduklarını belirten Aydoğan, "Bandırma'nın önemli sorunları olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık sürede Bandırma'daki insanların taleplerini en iyi şekilde değerlendirerek halkımızın başkanına ve kadorısna gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bundan sonrada kendileriyle birlikte Ankara'da ve Bandırma'da yapılması gerekenlerle sorunların çözümüne katkı yapmaya hazırız. Parti üyelerine ve örgütümüze, Bandırma halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel ise, Bandırmalılara hizmet borçlarını ödemek için 5 yıl boyunca ekibiyle birlikte çalışacaklarını belirterek, "Biz halkımızdan aldığım desteği onlara hem hizmet hemde insan ilişkileriyle ödemenin bir borç olduğunu bilerek arkadaşlarımızla birlikte esnaf ziyaretleri yaparak onlara teşekküre gittik. Bunlar özlenen güzel tablolar bizim halkımıza hizmet borcumuz var. Bize oy veren vermeyen anlayışını bir tarafa bırakarak Bandırma'nın bütününü kucaklayan bir anlayışı, ortak akılla alacağımız kararları şeffaf saydam bir uygulamayla halkımıza götürme anlayışı var. Bunun da odağında insan var. Bizden desteğini esirgemeyen Bandırmalılara sevgi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 10:02:49
Güncelleme :2 Nisan 2009 Perşembe 10:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?