5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Aysan'dan eğitime destek

AYSAN'DAN EĞİTİME DESTEK

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, eğitime destek çalışmaları kapsamında bir ilköğretim okuluna projeksiyon cihazı hediye etti.

Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrencileri, Okul Aile Birliği'nin çabaları ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın desteği ile projeksiyon cihazına kavuştu. Okul Aile Birliği yetkileri Aysan'ın önceki aylarda yaptığı okul ziyaretleri sırasında 2-A sınıfında projeksiyon cihazı bulunmadığını, okulun mali olarak cihazı alacak güce sahip olmadığını, eğitim öğretimin kalitesi açısından projeksiyon cihazının önemine değindiler. Önceki gün Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Belediye'nin mali durumunun uygun olmaması nedeni ile sözünü verdiği projeksiyon cihazını, kendi imkanları ile satın alarak okula bağışladı.

Haberin duyulması ile 18 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve okul aile birliğinde bayram havası yaşandı. Projeksiyon cihazını teslim alan okul aile birliği yetkilileri Aysan'ı projeksiyon cihazı ile yaptıkları ilk derslerine davet ettiler. Derse katılan Aysan sınıf öğretmeninden multimedya destekli eğitimin işleyişi hakkında bilgiler aldı. Velilerle ve öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

AYSAN'DAN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 17:48:01
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 17:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?