3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Aytaç Gür AKP'den aday adayı oldu

AK Parti Edincik Belde Başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için partisinden aday adayı olan Aytaç Gür, beldenin 15 senedir uyku halinde olduğunu belirterek, göreve getirildikleri takdirde yapacakları projelerin şimdiden hazır olduğunu söyledi. 

Önceki gün görevinden istifa ederek AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı’na Edincik Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan Aytaç Gür, partisinin takdirini görmesi halinde yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını söyledi. 

Edincik’in 15 senedir yerel yönetim anlamında bir uyku halinde olduğunu savunan Gür, beldede bu sürede hiçbir yatırımdan pay almadığını söyledi. Göreve geldikleri takdirde yapacakları projelerin şimdiden hazır olduğunu ifade eden Gür, “Bizim iktidarımızda Edincik’i uykusundan uyandırıp güzel işlere imza atacağız. Bu işlerle ilgili projeler hazır. Biz AK Parti belde yönetimi olarak kaç senedir yaptığımız iyi işler ortada. TOKİ projesinin beldemize kazandırılmasında gece gündüz aylarca çalıştık. Biz ilklerin adamıyız, ilkleri gerçekleştirdik. Bundan sonra da halkımızın teveccühüyle ilkleri Edincik’te yerel yönetimde de yapacağız. Edincik 15 senedir yatırımlardan pay almadı. Önümüzdeki 5-10 yıl beldemiz için çok önemli. Belediyenin çok sorunu var. Örneğin arıtma problemini çözeceğiz. Bununla ilgili projemizde hazır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 15:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?