3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Ayvalık Adaspor'a iki siyahi futbolcu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Adaspor transfer ettiği siyahi iki futbolcusu ile sükse yaptı. 

Takımların prestij için peşine düştükleri siyahi futbolcular Adaspor kampına alınıken, ilçeye binlerce kilometre uzaktan gelen sporcular sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. Son birkaç yıldır yabancı ve özellikle siyahi futbolcu transfer furyasına Adaspor'da katıldı. 

Tercihini siyahi futbolculardan yana kullandıklarını belirten Adaspor Antrenörü Saki Bacan, "Bu futbolcular fiziki yapıları ile örnek teşkil ederken, maçlara daha fazla izleyici çektikleri için tercih ediliyor" şeklinde konuştu. 

Adaspor'da kampa çekilen siyahi futbolculardan Nijeryalı Chıbuzo Oparaku (18) ile 

Ganalı Immocemi Teıko (24) adlı siyahi futbolcular ise, ilçede sempatik tavırları ile vatandaşların sevgisini toplayor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 16:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Levent Kaçar IP: 88.236.153.xxx Tarih : 9.11.2008 12:07:03

sayın sakı beyy bn cunda adasında yasıyorum ama sayenızde hıc bır maca gelmıyorm sıyahı oyuncuları dha sahalarda gremedık ve sezon basında 4 tane cundalı gencı kadro fazlalhından cıkardınız adasporun amacı ne genclermızı kahvlerden kotu alıskanlıklardan uzak tutmak deyılmıı?? sayenızde baska yapıcak seylerı kalmadıı sıyahı oyuncuların lısansları daha cıkmadı ve takmınız 2 cı sırada ne grek duydunuz onları almaya cundalı gencler para kazansaydı ,ıdmnlara katılıp kendılernı gelıstrsydıı kotumu olurduu ... sızı kutluyorum cok ıyı ornek oluyorsunuz yenı nesılee......