5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Ayvalık’a Bulgarlar akın etti

AYVALIK’A BULGAR TURİST AKINI

Balıkesir’in ve ülke genelinde turizmdeki yüz akı olan Ayvalık ilçesine yılbaşında Bulgar turistler akın etti. Bol bol alışveriş yapan Bulgar turistler ilçe esnafının yüzünü güldürdü.

Ayvalık ilçesi 2010 yılına turizm açısından umutlu girdi. Yılın ilk günü ilçe merkezini dolduran Bulgar turistler bol bol alışveriş yaparak ilçe esnafının yüzünü güldürürken, cadde ve sokakların canlılığı dikkat çekti. Hıristiyan âleminin Noel olarak kutladıkları Yılbaşını Ayvalık’ta geçiren Bulgar turistlerin ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldığı öğrenilirken, Bulgar kafilesinde ki pek çok turistin şimdiden önümüzde ki yaz ayları için Ayvalık, Sarımsaklı ve Cunda'da bulunabilmek için yeniden rezervasyon başvurusunda bulunmak istedikleri kaydedildi.

Yılbaşının ilk günü Ayvalık merkeze akın eden Bulgar turistlerin Sarımsaklı ve Cunda’da ki yıldızlı otellerde konakladıkları öğrenildi. Üç günlük periyotlar halinde yapılan tur organizasyonları ile Ayvalık’ta bulundukları belirtilen Bulgar turistlerin ilçe esnafından bol bol alışveriş yaptıkları dikkat çekerken, çarşı esnafının Bulgar turistlerinin yüklü alışverişlerinden oldukça memnun kaldıkları öğrenildi.

AYVALIK’A BULGAR TURİST AKINI
AYVALIK’A BULGAR TURİST AKINI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 13:32:01
Güncelleme :3 Ocak 2010 Pazar 18:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?