6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Ayvalıklı ressamlardan karma sergi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi’nce organize edilen 6. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.  Etkinlik programında önceki gün, Ayvalıklı ressamların sergisinin açılışı yapıldı.

Ayvalık Belediyesi’ne ait Talatpaşa Caddesi Perakende Sebze Hali ikinci katında bulunan Sanat Galerisi’nde açılan Ayvalıklı ressam sanatçılar Arif Buz, Mustafa Sevinç ve Özcan Tunç’un karma resim sergisinin açılışına Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve kalabalık sanatseverler katıldılar.

Doğa ve Sanat temalı sergide gördükleri büyük ilgi sanatçıları mutlu ederken, açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, “Ayvalık Belediyesi olarak her zaman sanat ve sanatçıya sahip çıkmayı amaç edindiklerini” belirtti.

6. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında, Ayvalıklı ressamlar Arif Buz, Mustafa Seviç ve Özcan Tunç’un Ayvalık Belediyesi Sanat Galerisi’ndeki karma resim sergileri Kültür Sanat Günleri süresince sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 11:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?